Katalogu i Karnar >>>> shikoni në internet   shkarko .zip Ju lutemi zgjidhni një server më të shpejtë për të vizituar faqen tonë të internetit!vizitoni serverin tonë anglez!vizitoni serverin tonë kinez!


Led drita dmx > ndriçimi industrial i udhëhequr > Product-List
SP-F620A-108P, 216WSP-F620A-216P, 430W250W Sheshi IP65 DMX LED rondele murRondele me ndriçim LED 500W IP65 DMX
250W Square IP65 LED dritë përmbytjeje500W Sheshi IP65 LED dritë përmbytjeje250W Sheshi IP65 RGB LED dritë nga përmbytjet500W Sheshi IP65 RGB LED dritë përmbytjeje
LWW-10 rondele e rrymës LEDLWW-10 përmbytje LED220W Sheshi i papërshkueshëm nga uji LED rondele mur220W Sheshi i papërshkueshëm nga uji LED përmbytje lisht
Rondele mur 220W Square LEDPërmbytje 220W Square LED lisht220W LED rondele mur220W LED përmbytje lisht
LWW-9 rondele e rrymës LEDLWW-9 përmbytje LEDSP-F310B-36p, 75WSP-F310A-36p, 75W
SP-F310A-52P, 150W150W rondele mur i papërshkueshëm nga uji SquarePërmbytja e pjerrët e sheshtë prej 155WRondele mur drite me siperfaqe 155W
Përmbytje nga llamba katrorë 155WRondele e rrymës prej druri 155WLWW nga përmbytja prej 155WLWW-8 rondele e rrymës LED
LWW-8 LIVE përmbytje LED108W 216W Ndriçues tavolinë uji i papërshkueshëm nga uji LED108W 216W Sheshi i papërshkueshëm nga uji LED përmbytje lishtRondele e ndriçimit me rruge LED 108W 216W
108W 216W Sheshi përmbytje LED lishtRondele mur drita LED 108W 216W108W 216W përmbytje LED lishtLWW-7 rondele e rrymes LED
LWW-7 përmbytje LED25W 48W Sheshi i papërshkueshëm nga uji LED rondele mur25W 48W Sheshi i papërshkueshëm nga uji LED përmbytje lisht25W 48W Sheshi me rondele mur LED
25W 48W Sheshi përmbytje LED lisht25W 48W rondele e rrymës LED25W 48W LED përmbytje lishtLWW-6 rondele me ndriçim LED
LWW-6 përmbytje LED26W 32W 48W Rondele lineare i papërshkueshëm nga uji LED26W 32W 48W Përmbytje lineare i papërshkueshëm nga uji LED26W 32W 48W rondele lineare LED mur
26W 32W 48W Përmbytje lineare LED lisht26W 32W 48W rondele lineare LED mur26W 32W 48W Përmbytje lineare LED lishtLWW-5 rondele e rrymës LED
LWW-5 përmbytje LED40W 80W 90W Linear i papërshkueshëm nga uji IP65 DMX RGB ose i qëndrueshëm LWW-4 LED rondele mur40W 80W 90W Rondele lineare i papërshkueshëm nga uji LED40W 80W 90W Përmbytje lineare i papërshkueshëm nga uji LED
40W 90W Linear LED rondele mur40W 80W 90W Përmbytje lineare LED lisht40W 90W Linear LED rondele mur40W 80W 90W Përmbytje lineare LED lisht
LWW-4 rondele e rrymës LEDLWW-4 përmbytje LED26W 48W Linear IP20 DMX RGB ose rondele të qëndrueshme LWW-3 LED26W 48W Linear rondele e ujit të papërshkueshëm nga uji LED
26W 48W Përmbytje lineare i papërshkueshëm nga uji LED26W 48W rondele lineare LED mur26W 48W Përmbytje lineare LED lisht26W 48W rondele lineare LED mur
26W 48W Përmbytje lineare LED lishtLWW-3 rondele me ndriçim LEDLWW-3 përmbytje LED96W 192W Linear i papërshkueshëm nga uji IP65 DMX RGB ose i qëndrueshëm LWW-2 LED rondele mur
96W 192W Linear i papërshkueshëm nga uji LED rondele mur96W 192W Përmbytje lineare i papërshkueshëm nga uji LEDRondele lineare LED me rondele 96W 192WPërmbytje lineare LED nga lumi 96W 192W
Rondele lineare LED me rondele 96W 192WPërmbytje lineare LED nga lumi 96W 192WLWW-2 rondele e rrymës LEDLWW-2 përmbytje LED
15W 25W 48W Linear i papërshkueshëm nga uji IP65 DMX RGB ose i qëndrueshëm LWW-1 LED rondele mur15W 25W 48W Rondele lineare i papërshkueshëm nga uji LED15W 25W 48W Përmbytje lineare i papërshkueshëm nga uji LED15W 25W UDHËHEQUR Linear LED me rondele mur
15W 25W 48W Përmbytje lineare LED lisht15W 25W UDHËHEQUR Linear LED me rondele mur15W 25W 48W Përmbytje lineare LED lishtLWW-1 rondele me ndriçim LED
LWW-1 përmbytje LED


Shiko modele të tjera >>
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. 15W 25W 48W Linear i papërshkueshëm nga uji IP65 DMX RGB ose i qëndrueshëm LWW-1 LED rondele mur

15W 25W 48W Linear i papërshkueshëm nga uji IP65 DMX RGB ose i qëndrueshëm LWW-1 LED rondele mur. ( 15W 25W 48W Linear i papërshkueshëm nga uji IP65 DMX RGB ose i qëndrueshëm LWW-1 LED rondele mur )

15W 25W 48W Linear i papërshkueshëm nga uji IP65 DMX RGB ose i qëndrueshëm LWW-1 LED rondele mur


A:Structure and Specification:
Size:L343*W152*H214mm
Material of Shell: aluminum alloy
Weight:3.9kgs ± 5%
Rotary angle: 180°
Led drita dmx,ndriçimi industrial i udhëhequr,Product-List 1,
lww-1,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
structure

B:Technical Parameters
Input Voltage : 100V~256V AC
Operating Voltage : 12V DC/24V DC
Protection Rating : IP65
Operating Temperature : -40°C ~60°C

Led drita dmx,ndriçimi industrial i udhëhequr,Product-List 2,
lww-1-1,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
LWW-1-180/360
Led drita dmx,ndriçimi industrial i udhëhequr,Product-List 3,
lww-1-2,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
LWW-1-36P
ITEM NO.
LED Quantity
Color
Current
Power Consumption
Beam Angel Project distance
LWW-1-180
180LED
R-60, G-60, B-60
0.06A(Max.)
15Watts
45°
15M
LWW-1-360
360LED
R-120, G-120, B-120
0.11A(Max.)
25Watts
45°
15M
LWW-1-36P
36 POWER LED
R-12, G-12, B-12
0.22A(Max.)
48Watts
25°
20M


Shiko modele të tjera >>
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. 15W 25W 48W Linear i papërshkueshëm nga uji IP65 DMX RGB ose i qëndrueshëm LWW-1 LED rondele murKinë ndriçimi industrial i udhëhequr eksportuesit
Tregtarët me shumicë Kinë, e udhëhequr nga drita litar, e udhëhequr nga drita ndrit, e udhëhequr nga drita neto, dritë udhëhequr perde, LED, drita udhëhequr lëndinë, tub Neon, EL, udhëhequr Drita Tree, kaktus, kabllor gome, udhëhequr llambë, udhëhequr llambë, fibra, kontrollues, Led dritë dekorative, Led dritë zinxhir, dritë dru

 • Burimi për ndriçimi industrial i udhëhequr prodhuesit në Guzhen qytetit, Zhongshan City, Provinca Guangdong, Kinë
 • Prodhuesi i ndriçimi industrial i udhëhequr nga Guzhen Town, Zhongshan City, Provinca Guangdong, Kinë
 • Prodhuesi i ndriçimi industrial i udhëhequr në Guangdong në Kinë.
 • Kina paraqiti Guangdong ndriçimi industrial i udhëhequr prodhuesit dhe listuar këtu janë me burim nga ndriçimi karnar.
 • Ky grup përfshin: ndriçimi industrial i udhëhequr
 • Burimi për ndriçimi industrial i udhëhequr
 • Produktet për ndriçimi industrial i udhëhequr
 • Kinë ndriçimi industrial i udhëhequr eksportuesit
 • Kinë ndriçimi industrial i udhëhequr tregtarët me shumicë
 • Zhongshan ndriçimi industrial i udhëhequr eksportuesit
 • Zhongshan ndriçimi industrial i udhëhequr tregtarët me shumicë
 • Zhongshan ndriçimi industrial i udhëhequr furnizuesit dhe LED llambat, llamba LED & tuba, diodes, sistem ndriçimi auto, ndriçim LED, DORES LED, ndriçim pushime, downlights, dritat e rrugëve, dritat tavan, llampat mur, dritat kopsht, DORES & pishtarë, spotlights tavan, , LED dritë përmbytje, dritë LED pannel, dritë LED strip butë, LED dritë poshtë, dritë LED tavan, dritë varëse LED, tub LED neon, dritë LED nëntokësore, llambë LED
 • Guangdong ndriçimi industrial i udhëhequr furnizuesit dhe LED llambat, llamba LED & tuba, diodes, sistem ndriçimi auto, ndriçim LED, DORES LED, ndriçim pushime, downlights, dritat e rrugëve, dritat tavan, llampat mur, dritat kopsht, DORES & pishtarë, spotlights tavan, , LED dritë përmbytje, dritë LED pannel, dritë LED strip butë, LED dritë poshtë, dritë LED tavan, dritë varëse LED, tub LED neon, dritë LED nëntokësore, llambë LED
 • Qyteti Guzheng ndriçimi industrial i udhëhequr furnizuesit dhe LED llambat, llamba LED & tuba, diodes, sistem ndriçimi auto, ndriçim LED, DORES LED, ndriçim pushime, downlights, dritat e rrugëve, dritat tavan, llampat mur, dritat kopsht, DORES & pishtarë, spotlights tavan, , LED dritë përmbytje, dritë LED pannel, dritë LED strip butë, LED dritë poshtë, dritë LED tavan, dritë varëse LED, tub LED neon, dritë LED nëntokësore, llambë LED
 • LED DOWN LEHTA, dritë udhëhequr strip, furnizuesi LED LEHTA Ceiling dhe fabrika nga Guzhen qytetit, Zhongshan City, Guangdong Province, China
 • udhëhequr llambë, 3x1w, 3x3w, 3x5w, ndriçim të udhëhequr
 • Par64 udhëhequr, dritë par, dritë fazë, udhëhequr dritë
 • rondele e udhëhequr nga muri
 • udhëhequr litar litar, motiv i udhëhequr
 • e udhëhequr nga litarët, e udhëhequr nga motivi
 • ndriçimi i udhëhequr nga porcelani, llambat e udhëhequr nga porcelani, LED LEHTA DOWN, drita e rripit të udhëhequr, LED LEHTA ME NJËSIA nga Guzhen Town, Zhongshan City, Guangdong Province, China
 • LED DOWN LIGHT furnizuesi dhe fabrika nga Guzhen qytetit, Zhongshan City, Guangdong Province, China
 • drita e udhëhequr nga llambat, drita e udhëhequr, drita LED PENDANT, LEHTA E DIZAJNIT LED
 • drita e udhëhequr nga llambat, drita e udhëhequr, drita LED PENDANT, LEHTA E DIZAJNIT LED
 • udhëhequr dritën neoni flex, udhëhequr dritë
 • LED SOFT STRIP LEHTA, LED dritë neoni përkul, Led litar litar, e udhëhequr nga drita neoni, e udhëhequr nga drita
 • e udhëhequr nga drita dmx, e udhëhequr nga drita, drita dmx
 • udhëhequr dmx kontrollues, dmx 512 kontrollues
 • udhëhequr nga drita sportive, e udhëhequr nga drita, udhëhequr llambë
 • e udhëhequr nga pishina, e udhëhequr nga drita
 • e udhëhequr nga lëndinë, udhëhequr nga drita, udhëhequr nga pushtet të lartë
 • udhëhequr drita pemë, të udhëhequr nga drita, e udhëhequr nga drita qershi
 • e udhëhequr nga litarët, e udhëhequr nga dritë e butë, e udhëhequr nga drita
 • udhëhequr par64, udhëhequr llambë, llambë të udhëhequr
 •  
  Drita komerciale LED
     Drita e rondele e dritës LED
     LED dritë përmbytjeje
     LED dritë pannel
     LED dritë strip
     Led dritë poshtë
     LED dritë tavani
     Dritë varëse LED
     Tub LED neoni
     Dritë nëntokësore LED
     Llambë LED
  LED pushime dritë
     LED dritë varg
     Dritë LED perde
     Led dritë neto
     Drita LED icicle
     Dritë tip LED LED
     LED dritë kabllo prej gome
  Drita e realitetit virtual LED
     LED dritë palme kokosit
     LED drita qershi
     LED dritë dru palmë kokosit
  aksesorë
     kontrollues
     Prizë e rrymës
     Furnizimi me energji elektrike
  paketim
  Certifikata e produktit
     Markë dhe patentë
     certifikatë
   

  Karnar in Globalsources.com

  Karnar in youtube

  Ne mbështesim nën ngarkesë

  nga ajri, nga deti

  Shipment by UPS ! Shipment by DHL !

  Shipment by TNT ! Shipment by EMS !  Ne mbështesim më poshtë pagesën

  Transferimi i telave

  Pay by Western union !

  Pay by Paypal, credit card !


     
   
   
  ©2005-2018 Karnar   Na kontaktoni   Harta e faqes  Last modified: July 20 2024 03:41:14.

  shqiptar   العربية   አማርኛ   Azərbaycan   Gaeilge   Eesti keel   Euskal   беларускі   български   Íslensku   Polski   Bosanski   فارسی   Burry (Afrikaans)   dansk   Deutsche Sprache   Русский язык   Français   Filipino   suomalainen   Frysk   ភាសាខ្មែរ   ქართული   ગુજરાતી   Қазақша   Kreyòl Ayisyen   한국어   Hausa   Nederlands   Кыргыз тили   Galego   Català   Česky   ಕನ್ನಡ   Corsa   hrvatski   Kurdî   Latine   Latviešu   ລາວ   Lietuviškai   Lëtzebuergesch   românesc   Malagasy   Malti   मराठी   മലയാളം   Melayu   Македонски   Maori   Монгол хэл   বাংলা ভাষার   မြန်မာ   Miao   IsiXhosa saseMzantsi Afrika   I-South African Zulu   नेपाली   norsk språk   ਪੰਜਾਬੀ   Português   پښتو   Chichewa   日本語   svenska   Samoa   Српски   Sesotho   සිංහල   Esperanto   slovenského jazyk   Slovenščina   Kiswahili   Gàidhlig na h-Alba   Sugbo   Somali   Тоҷикӣ   తెలుగు   தமிழ் மொழி   ไทย   Türk dili   Cymraeg   اردو   Українська   O'zbek   Español   עברית   Ελληνικά   Hawaiian   سنڌي   magyar   Shinra   Հայերեն   Asụsụ Ibo   lingua italiana   ייִדיש   हिन्दी   Sunda Indonesian   Bahasa indonesia   Wong Jawa   Yorùbá   Người việt nam   中文(繁體)   中文(简体)