Katalogu i Karnar >>>> shikoni në internet   shkarko .zip Ju lutemi zgjidhni një server më të shpejtë për të vizituar faqen tonë të internetit!vizitoni serverin tonë anglez!vizitoni serverin tonë kinez!


Led drita dmx > rrip fleksibël > 110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit
110 / 240V AC SMD 5050 Led dritë shirit110 / 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit110 / 240V AC SMD 5730 Llamba e dritës së shiritit110 / 240V AC SMD 3014 Led dritë strip
12V DC SMD 5050 Led dritë strip110 / 240V AC SMD 5050 LEHTA LED LEHTA110 / 240V AC SMD 2835 LEHTA LED ROPE110 / 240V AC SMD 5730 LEHTA LEHTA LED
110 / 240V AC SMD 3014 LEHTA LED ROPE12V DC SMD 5050 LEHTA LED ROPENuk ka Wire SMD 5730 udhëhequr dritë strip110V AC Jo Wire SMD 5730 udhëhequr dritë strip
240V AC Jo Wire SMD 5730 udhëhequr dritë strip110V AC Nuk ka Wire SMD 5730 LEHTA LED ROPE240V AC Nuk ka Wire SMD 5730 LEHTA LED ROPE12V DC LED dritë neoni përkul
12V DC Led dritë litar110 / 240V AC LED dritë neoni përkulKina LED dritë neoni flex Led litar litar


Shiko modele të tjera >>
1. 110 / 240V AC 12V DC SMD 5050 2835 5730 3014 Drita LED me rrip
2.
3.

110 / 240V AC 12V DC SMD 5050 2835 5730 3014 Drita LED me rrip. ( 110 / 240V AC 12V DC SMD 5050 2835 5730 3014 Drita LED me rrip )

110 / 240V AC 12V DC SMD 5050 2835 5730 3014 Drita LED me rrip


Product Model List

ITEM NO. LED SIZE(mm) Power Consumption
KN-SMD5050-60P
60 PCs SMD 5050 16mm * 7mm
10 Watts/m
KN-SMD2835-276P
276Pcs SMD 2835 18mm * 7.5mm
10 Watts/m
KN-SMD2835-180P
180Pcs SMD 2835 18mm * 7.5mm
9 Watts/m
KN-SMD2835-144P
144Pcs SMD 2835 18mm * 7.5mm
8 Watts/m
KN-SMD2835-120P
120Pcs SMD 2835 15mm * 7.5mm
7 Watts/m
KN-SMD5730-120P
120Pcs SMD 5730 15mm * 7.5mm
10 Watts/m
KN-SMD5730-120P-C
120Pcs SMD 5730 18mm * 7.5mm
9 Watts/m
KN-SMD5730-72P
72Pcs SMD 5730 16mm * 7mm
7 Watts/m
KN-SMD3014-120P
120Pcs SMD 3014 15mm * 7mm
6 Watts/m
LED: SMD5050 is 20-22 lm,SMD2835 is 22~24 lm,SMD5730 is 40~45 lm,SMD3014 is 8~10 lm
COLOR: 3000K/4000K/6500K/RED/BLUE/GREEN/GOLDEN YELLOW/PINK,RGB(SMD 5050)
VOLTAGE: AC 220V-240V (AC 110V-130V customized)

Packaging Details

1) 50meters/reel & 100meters/reel ; 
2) one reel/CTN ; 
3) Carton Size : (34*34*12/34*34*21cm).
 
Product Photo
Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 1,
white_fpc,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
WHITE BODY
Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 2,
yellow-fpc,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
YELLOW BODY
Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 3,
3014-120p,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
KN-SMD3014-120P
Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 4,
5050-9,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
KN-SMD5050-60P
Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 5,
2835,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
KN-SMD2835-276P
Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 6,
5730,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
KN-SMD5730-120P

Installation Process


For header
Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 7,
1-i-1,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 8,
1-i-2,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 9,
1-i-3,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 10,
1-i-4,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD

For ender
Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 11,
2-i-1,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 12,
2-i-2,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 13,
2-i-3,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD Led drita dmx,rrip fleksibël,110 - 240V AC SMD 2835 Drita e dritës së shiritit 14,
2-i-4,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD

Application:

Widely used for home decoration , hotels, clubs, shopping malls, etc.
* Decoration or backlight for showcase, advertising, displayer board,corridor, ceiling, stair.
* Lighting for hotel, garden, bridge,road.
* Architectural decorative lighting, boutique atmosphere lighting.
* Extensively applied in Backlighting, concealed lighting, channel letter lighting.
* Decorative lights for holiday, event, show exhibition.
* Emergency & security lighting, advertisement sign lighting.
* Applicable for contour lighting.
Shiko modele të tjera >>
1. 110 / 240V AC 12V DC SMD 5050 2835 5730 3014 Drita LED me rrip
2.
3.Kinë rrip fleksibël eksportuesit
Tregtarët me shumicë Kinë, e udhëhequr nga drita litar, e udhëhequr nga drita ndrit, e udhëhequr nga drita neto, dritë udhëhequr perde, LED, drita udhëhequr lëndinë, tub Neon, EL, udhëhequr Drita Tree, kaktus, kabllor gome, udhëhequr llambë, udhëhequr llambë, fibra, kontrollues, Led dritë dekorative, Led dritë zinxhir, dritë dru

 • Burimi për rrip fleksibël prodhuesit në Guzhen qytetit, Zhongshan City, Provinca Guangdong, Kinë
 • Prodhuesi i rrip fleksibël nga Guzhen Town, Zhongshan City, Provinca Guangdong, Kinë
 • Prodhuesi i rrip fleksibël në Guangdong në Kinë.
 • Kina paraqiti Guangdong rrip fleksibël prodhuesit dhe listuar këtu janë me burim nga ndriçimi karnar.
 • Ky grup përfshin: rrip fleksibël
 • Burimi për rrip fleksibël
 • Produktet për rrip fleksibël
 • Kinë rrip fleksibël eksportuesit
 • Kinë rrip fleksibël tregtarët me shumicë
 • Zhongshan rrip fleksibël eksportuesit
 • Zhongshan rrip fleksibël tregtarët me shumicë
 • Zhongshan rrip fleksibël furnizuesit dhe LED llambat, llamba LED & tuba, diodes, sistem ndriçimi auto, ndriçim LED, DORES LED, ndriçim pushime, downlights, dritat e rrugëve, dritat tavan, llampat mur, dritat kopsht, DORES & pishtarë, spotlights tavan, , LED dritë përmbytje, dritë LED pannel, dritë LED strip butë, LED dritë poshtë, dritë LED tavan, dritë varëse LED, tub LED neon, dritë LED nëntokësore, llambë LED
 • Guangdong rrip fleksibël furnizuesit dhe LED llambat, llamba LED & tuba, diodes, sistem ndriçimi auto, ndriçim LED, DORES LED, ndriçim pushime, downlights, dritat e rrugëve, dritat tavan, llampat mur, dritat kopsht, DORES & pishtarë, spotlights tavan, , LED dritë përmbytje, dritë LED pannel, dritë LED strip butë, LED dritë poshtë, dritë LED tavan, dritë varëse LED, tub LED neon, dritë LED nëntokësore, llambë LED
 • Qyteti Guzheng rrip fleksibël furnizuesit dhe LED llambat, llamba LED & tuba, diodes, sistem ndriçimi auto, ndriçim LED, DORES LED, ndriçim pushime, downlights, dritat e rrugëve, dritat tavan, llampat mur, dritat kopsht, DORES & pishtarë, spotlights tavan, , LED dritë përmbytje, dritë LED pannel, dritë LED strip butë, LED dritë poshtë, dritë LED tavan, dritë varëse LED, tub LED neon, dritë LED nëntokësore, llambë LED
 • LED DOWN LEHTA, dritë udhëhequr strip, furnizuesi LED LEHTA Ceiling dhe fabrika nga Guzhen qytetit, Zhongshan City, Guangdong Province, China
 • udhëhequr llambë, 3x1w, 3x3w, 3x5w, ndriçim të udhëhequr
 • Par64 udhëhequr, dritë par, dritë fazë, udhëhequr dritë
 • rondele e udhëhequr nga muri
 • udhëhequr litar litar, motiv i udhëhequr
 • e udhëhequr nga litarët, e udhëhequr nga motivi
 • ndriçimi i udhëhequr nga porcelani, llambat e udhëhequr nga porcelani, LED LEHTA DOWN, drita e rripit të udhëhequr, LED LEHTA ME NJËSIA nga Guzhen Town, Zhongshan City, Guangdong Province, China
 • LED DOWN LIGHT furnizuesi dhe fabrika nga Guzhen qytetit, Zhongshan City, Guangdong Province, China
 • drita e udhëhequr nga llambat, drita e udhëhequr, drita LED PENDANT, LEHTA E DIZAJNIT LED
 • drita e udhëhequr nga llambat, drita e udhëhequr, drita LED PENDANT, LEHTA E DIZAJNIT LED
 • udhëhequr dritën neoni flex, udhëhequr dritë
 • LED SOFT STRIP LEHTA, LED dritë neoni përkul, Led litar litar, e udhëhequr nga drita neoni, e udhëhequr nga drita
 • e udhëhequr nga drita dmx, e udhëhequr nga drita, drita dmx
 • udhëhequr dmx kontrollues, dmx 512 kontrollues
 • udhëhequr nga drita sportive, e udhëhequr nga drita, udhëhequr llambë
 • e udhëhequr nga pishina, e udhëhequr nga drita
 • e udhëhequr nga lëndinë, udhëhequr nga drita, udhëhequr nga pushtet të lartë
 • udhëhequr drita pemë, të udhëhequr nga drita, e udhëhequr nga drita qershi
 • e udhëhequr nga litarët, e udhëhequr nga dritë e butë, e udhëhequr nga drita
 • udhëhequr par64, udhëhequr llambë, llambë të udhëhequr
 •  
  Drita komerciale LED
     Drita e rondele e dritës LED
     LED dritë përmbytjeje
     LED dritë pannel
     LED dritë strip
     Led dritë poshtë
     LED dritë tavani
     Dritë varëse LED
     Tub LED neoni
     Dritë nëntokësore LED
     Llambë LED
  LED pushime dritë
     LED dritë varg
     Dritë LED perde
     Led dritë neto
     Drita LED icicle
     Dritë tip LED LED
     LED dritë kabllo prej gome
  Drita e realitetit virtual LED
     LED dritë palme kokosit
     LED drita qershi
     LED dritë dru palmë kokosit
  aksesorë
     kontrollues
     Prizë e rrymës
     Furnizimi me energji elektrike
  paketim
  Certifikata e produktit
     Markë dhe patentë
     certifikatë
   

  Karnar in Globalsources.com

  Karnar in youtube

  Ne mbështesim nën ngarkesë

  nga ajri, nga deti

  Shipment by UPS ! Shipment by DHL !

  Shipment by TNT ! Shipment by EMS !  Ne mbështesim më poshtë pagesën

  Transferimi i telave

  Pay by Western union !

  Pay by Paypal, credit card !


     
   
   
  ©2005-2018 Karnar   Na kontaktoni   Harta e faqes  Last modified: July 23 2024 03:42:50.

  shqiptar   العربية   አማርኛ   Azərbaycan   Gaeilge   Eesti keel   Euskal   беларускі   български   Íslensku   Polski   Bosanski   فارسی   Burry (Afrikaans)   dansk   Deutsche Sprache   Русский язык   Français   Filipino   suomalainen   Frysk   ភាសាខ្មែរ   ქართული   ગુજરાતી   Қазақша   Kreyòl Ayisyen   한국어   Hausa   Nederlands   Кыргыз тили   Galego   Català   Česky   ಕನ್ನಡ   Corsa   hrvatski   Kurdî   Latine   Latviešu   ລາວ   Lietuviškai   Lëtzebuergesch   românesc   Malagasy   Malti   मराठी   മലയാളം   Melayu   Македонски   Maori   Монгол хэл   বাংলা ভাষার   မြန်မာ   Miao   IsiXhosa saseMzantsi Afrika   I-South African Zulu   नेपाली   norsk språk   ਪੰਜਾਬੀ   Português   پښتو   Chichewa   日本語   svenska   Samoa   Српски   Sesotho   සිංහල   Esperanto   slovenského jazyk   Slovenščina   Kiswahili   Gàidhlig na h-Alba   Sugbo   Somali   Тоҷикӣ   తెలుగు   தமிழ் மொழி   ไทย   Türk dili   Cymraeg   اردو   Українська   O'zbek   Español   עברית   Ελληνικά   Hawaiian   سنڌي   magyar   Shinra   Հայերեն   Asụsụ Ibo   lingua italiana   ייִדיש   हिन्दी   Sunda Indonesian   Bahasa indonesia   Wong Jawa   Yorùbá   Người việt nam   中文(繁體)   中文(简体)