Karnar katalog >>>> ndeleng online   download .zip Mangga milih server luwih cepet kanggo ngunjungi situs web kita!ngunjungi server english kita!ngunjungi server chinese kita!


Lampu dinding mesin cuci kaca
Ndeleng model liyane >>
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. 26W 48W Linear IP20 DMX RGB utawa mesin cuci dinding LED LWW-3
9.
10.

26W 48W Linear IP20 DMX RGB utawa mesin cuci dinding LED LWW-3. LED WALLER WASHER LIGHT. Rentang anyar sing macem-macem ing Festive Lights karo impact nyata yaiku seri Tembok Tembok LED, nggawe swasana ati sing lembut, menehi lampu latar mburi sing tenang. Sampeyan uga bisa digunakake liwat wilayah sing luwih sempit kanggo efek dramatis, utamané nalika sawetara digunakake bebarengan utawa kanggo nutupi wilayah gedhe kanthi impact sing kuat. Kita LED Wall Washers utamané digunakake kanggo dekorasi lan nuduhaké bangunan utawa taman. Werna kalebu werna sing wis dicuci awujud banyu sing nggawe werna-werna, kayata lampu kilat, pudar utawa statis. Iki bisa digunakake ing modus lan modus DMX, sing bisa ngasilake macem-macem efek werna sing beda-beda, kayata flashing, fading, steady, Modus DMX 256 dimmer abu-abu, program DMX (ewonan efek sing kasedhiya yen akeh lampu sing disambungake bebarengan). Mode kontrol cahya: Modus induk / Master / Modus Slave / DMX / RGB atau Steady( 26W 48W Linear IP20 DMX RGB utawa mesin cuci dinding LED LWW-3 )

26W 48W Linear IP20 DMX RGB utawa mesin cuci dinding LED LWW-3

A:Structure and Specification:
Size: L500 (1000)*W76*H 163mm
Material of Shell: aluminum alloy
Weight: 2.5kgs( 500mm ), 4kgs( 1000mm )
Rotary angle: 180°
B:Technical Parameters
Input Voltage : 100V~256V AC
Operating Voltage : 24V DC
Protection Rating : IP20
Operating Temperature : -20°C ~40°C
ITEM NO.
LED Quantity
Color
Current
Power Consumption
Length
LWW-4-12P
12 Power LED
R-4, G-4, B-4
0.12A(Max.)
26.4 Watts
500mm
LWW-4-24P
24 Power LED
R-8, G-8, B-8
0.22A(Max.)
48.4 Watts
1000mm

Lampu dinding mesin cuci kaca
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
structure


Lampu dinding mesin cuci kaca
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
LWW-4-12P
Lampu dinding mesin cuci kaca
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
LWW-4-24P

26W 48W Linear IP20 DMX RGB utawa mesin cuci dinding LED LWW-3

Ndeleng model liyane >>
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. 26W 48W Linear IP20 DMX RGB utawa mesin cuci dinding LED LWW-3
9.
10.


 
Lampu komersial LED
   Lampu dinding mesin cuci kaca
   Lampu banjir LED
   LED pannel light
   Lampu jalur LED
   LED mudhun cahya
   Lampu langit-langit LED
   Lampu liontin lampu LED
   LED tabung neon
   Lampu bawah tanah LED
   Lampu LED
LED lampu liburan
   Lampu string LED
   LED curtain light
   LED net lampu
   LED lampu es
   Cahya dicetak cahya tip
   Lampu kabel karet LED
Lampu kasunyatan virtual LED
   Lampu kelapa sawit LED
   Lampu LED cherry
   Lampu LED kelapa sawit
Aksesoris
   Controller
   Plug daya
   Daya listrik
Packing
Produk sertifikat
   Brand lan paten
   Certificate
 

Karnar in Globalsources.com

Karnar in youtube

Kita ndhukung kiriman ing ngisor iki

dening udhara, dening segara

Shipment by UPS ! Shipment by DHL !

Shipment by TNT ! Shipment by EMS !



We ndhukung ing ngisor iki pembayaran

Transfer kabel

Pay by Western union !

Pay by Paypal, credit card !


   
 
 
©2005-2018 Karnar   Hubungi Kami   Peta situs  Last modified: December 18 2018 04:20:45.

shqiptar   العربية   አማርኛ   Azərbaycan   Gaeilge   Eesti keel   Euskal   беларускі   български   Íslensku   Polski   Bosanski   فارسی   Burry (Afrikaans)   dansk   Deutsche Sprache   Русский язык   Français   Filipino   suomalainen   Frysk   ភាសាខ្មែរ   ქართული   ગુજરાતી   Қазақша   Kreyòl Ayisyen   한국어   Hausa   Nederlands   Кыргыз тили   Galego   Català   Česky   ಕನ್ನಡ   Corsa   hrvatski   Kurdî   Latine   Latviešu   ລາວ   Lietuviškai   Lëtzebuergesch   românesc   Malagasy   Malti   मराठी   മലയാളം   Melayu   Македонски   Maori   Монгол хэл   বাংলা ভাষার   မြန်မာ   Miao   IsiXhosa saseMzantsi Afrika   I-South African Zulu   नेपाली   norsk språk   ਪੰਜਾਬੀ   Português   پښتو   Chichewa   日本語   svenska   Samoa   Српски   Sesotho   සිංහල   Esperanto   slovenského jazyk   Slovenščina   Kiswahili   Gàidhlig na h-Alba   Sugbo   Somali   Тоҷикӣ   తెలుగు   தமிழ் மொழி   ไทย   Türk dili   Cymraeg   اردو   Українська   O'zbek   Español   עברית   Ελληνικά   Hawaiian   سنڌي   magyar   Shinra   Հայերեն   Asụsụ Ibo   lingua italiana   ייִדיש   हिन्दी   Sunda Indonesian   Bahasa indonesia   Wong Jawa   Yorùbá   Người việt nam   中文(繁體)   中文(简体)